top of page
DSCN9748.JPG
stoelmassage 3.JPG
massage.JPG
Fascia.JPG

Triggerpoints

Fascia release

Stoelmassage

1 uur
€ 55,00

De massage bevordert ontspanning van de spiervezels ter hoogte van de triggerpoint, verbeteren de doorbloeding en nemen de pijn weg.
Zelf massage van triggerpoints is een effectieve manier om uw klachten te verminderen. Ik kan u aanleren hoe u uzelf thuis kunt behandelen.
De meeste klachten zijn met triggerpointbehandelingen binnen 3 tot 5
sessies verholpen. Chronische klachten vereisen meestal meer tijd en toewijding, maar ook hier is sprake van een aanzienlijke verbetering.

Graag wil ik met u samen werken aan een pijnvrije toekomst.

1 uur
€ 55,00
30 min
€ 25,00

Fascia is eigenlijk een driedimensionaal netwerk door je hele lichaam, het omgeeft elk orgaan, elke zenuw, maar ook bloedvaten, spieren en botten.
Een trauma, ontstekingen, maar ook chirurgische ingrepen veroorzaken blokkades in het myofasciale systeem. Het resultaat is een enorme spanning in deze weefsels. Deze spanningen veroorzaken klachten. Fascia Release is een hulpmiddel bij pijn en zorgt voor het herstel van het functioneren van het lichaam.

Dit is een korte, maar ook ontspannende en tevens een activerende massage.
De stoelmassage is ideaal voor op de werkplek, omdat de stoelmassage door de kleding heen gegeven kan worden. Het verminderd stress, neemt werk gerelateerde klachten weg en geeft weer energie.

Voor het maken van een een afspraak vult u alstublieft het contactformulier hieronder in.

bottom of page